Optredens en recitals:

In het klassieke repertoire is zij een mezzosopraan met een diepe warmte en gemakkelijke hoogte. Ze houdt ervan haar stem te blijven ontwikkelen. Het gaat om levend en echt.
Haar grote bereik en muzikaliteit neemt je overal mee naar toe.

In haar eigen liedjes is ze vrij in klanken en lijnen. Vanaf heel jong speelde ze met taal en schreef ze gedichtjes. Ze werd singer-songwriter voor ze wist van het bestaan hiervan.

Als je haar optredens meemaakt ervaar je plezier in melodie en tekst.

Kom het ervaren!
Of nodig haar uit voor een optreden!
Ook uw speciale muzikale wensen zal ze een plek geven in de voorstelling.

Iets over Grada zelf:

Ze is van 1958 en kreeg pianoles van Nynke Eekhof en pianohoofdvakdocente Akke Ferguson aan het conservatorium in Groningen. Ze leerde daar de liedbegeleiding kennen, en begon haar stem te ontdekken in de klassieke zang. Ze volgde zanglessen bij Ellen Klopstra, Nellie van der Spek en Ada Waalboer. Ze voegde er de stemwerkopleiding bij Jean René Toussaint in Rotterdam aan toe en nam deel aan masterclasses bij Tom Bollen, Robert Muuse en Tan Crone.

In 2008 werd ze winnares van het Gevaarlijk Goed Festival.

In 2013 zat ze in de Finale van het Ouderen Songfestival in Carré.

Iets over She'sme:

Samen met haar dochter Femke vormt ze het duo She'sme.

Femke is van 1996. Als bijna 15 jarige begon ze met pianolessen bij Kim Harrison. Na haar optreden voor het Prinses Christina Concours ontving zij op haar 19e het Certificaat Eervolle Vermelding.

She'sme trad op voor de Mozartkring en in de Vereeniging in Nijmegen tijdens de Open Monumentendag. Moeder en dochter houden van zowel klassiek repertoire als van lichte muziek. Meerdere huizen hebben hen reeds binnen gehaald voor optredens.
Kom met uw wensen en zij zullen u verrassen met een mooie sprankelende voorstelling.

Zie ook YouTube:
Grada Zingt
Grada en Femke